Gratis levenslang e-mailadres voor alle inwoners van Eizeringen

5 december 2007 – Vanaf 6 december 2007 kunnen alle inwoners van Eizeringen gratis hun persoonlijk e-mailadres aanvragen dat eindigt op @eizeringen.be. Het grote voordeel van dit levenslange e-mailadres is dat men het Eizeringen.be-adres kan blijven gebruiken zelfs wanneer men van internetprovider of job verandert.

De meesten onder ons hebben het al eens meegemaakt. Je verandert van internetprovider en je moet heel je adressenbestand op de hoogte brengen van het feit dat er na het apenstaartje in plaats van telenet nu skynet moet worden geschreven of omgekeerd.

Eizeringen.be biedt je een oplossing: vraag nu je eigen emailadres aan dat eindigt op eizeringen.be. Gedaan dus met die telenet-, skynet- of scarlet-vermelding na het apenstaartje van je email. Ook die banale, onprofessionele hotmail-suffixen behoren voortaan tot het verleden voor de inwoners van Eizeringen. Met een e-mailadres dat eindigt op eizeringen.be maak je bovendien duidelijk waar je woont.

Gratis dienst van Eizeringen.be
De e-mailadressen hebben als structuur voornaam.naam@eizeringen.be. Ze zijn strikt voorbehouden voor mensen die in Eizeringen wonen. Om een dergelijk e-mailadres aan te vragen, dient men het formulier in te vullen op de bladzijde “gratis e-m@il” van Eizeringen.be. Een gewone mail-forward is volledig gratis. Wie een POP-e-mailaccount wil betaalt een bescheiden vergoeding van 15 EUR/jaar.

* * *
Eizeringen.be is een dorpswebsite die op 1 december 2007 online is gegaan. Op deze website vindt men allerlei informatie over Eizeringen (geschiedenis, nieuws, beeldmateriaal, bedrijven, verenigingen, enz.). Op 8 december 2007 gaat er zelfs een dorpsblog online.
www.eizeringen.be