SkyEurope organiseert modeshow aan boord van een Boeing 737 vanuit Brussel

3 december 2007 – SkyEurope, de meest aantrekkelijke low cost carrier van Europa, organiseert op donderdag 6 december een modeshow tijdens een vlucht van Brussel naar Wenen. Passagiers zullen bij deze ‘Fashion in the Sky’ trendy Braziliaanse bikini’s en de nieuwste bruidsmode van hedendaagse topontwerpers te zien krijgen.

De ‘Fashion in the Sky’-vlucht vertrekt om 20u10 vanuit Brussels Airport naar Wenen. Tijdens de modeshow worden de nieuwste ontwerpen van Açaí Brasil en Couture Jagré getoond.

Açaí Brasil uit Rio De Janeiro (www.acai-brasil.be) haalt inspiratie voor trendy bikini’s en juwelen uit de Braziliaanse cultuur en natuur. Het Antwerpse huis Couture Jagré (www.jagre.be) staat reeds jaar en dag bekend als dé specialist voor exclusieve bruids-, suite- en feestmode.

Trendmakers staat in voor de organisatie en styling. Het Belgische bedrijf is sinds 1961 actief op het vlak van zowel kapsel, make-up en styling. Daarnaast profileert Trendmakers zich ook als fotostudio, modellenbureau en evenementenbureau (www.trendmakers.be).

Het mode-evenement van 6 december vanuit Brussels Airport is één van de modeshows die de lagetarievenmaatschappij SkyEurope dit jaar organiseert aan boord van haar vliegtuigen.

SkyEurope, de meest aantrekkelijke low cost carrier van Europa, vliegt naar grote Europese luchthavens met één van de beste on-time scores in Europa. De maatschappij beschikt over een vloot van 14 gloednieuwe Boeings 737-700 Next Generation, die gemiddeld 9 maanden oud zijn. De voorbije 12 maanden vervoerde SkyEurope 3,5 miljoen passagiers. Tegen 2011 zal de vloot 30 nieuwe Boeings 737-700NG tellen. SkyEurope is sinds 27 september 2005 genoteerd op de beurzen van Warschau en Wenen. www.skyeurope.com.