Tickets voor ‘Geert Hoste Beslist’ in recordtempo de deur uit

Gisteren ging de officiële ticketverkoop van de eindejaarstour ‘Geert Hoste Beslist’ van start. In een mum van tijd waren alle 68.000 tickets weg. Op dit ogenblik wordt nagegaan of er nog extra voorstellingen kunnen worden ingepland.

‘Geert Hoste Beslist’ is de 20ste eindejaarsconference van Geert Hoste. Verleden jaar waren de ruim 60.000 tickets op drie dagen de deur uit. Hoewel er dit jaar 8000 extra plaatsen werden voorzien, zorgden de fans van de cabaretier gisteren voor een ware overrompeling van zowel de website als de telefooncentrale van de ticketdienst. Ook aan de ticketbalies van de vijf theaterzalen, waar Geert Hoste dit jaar zal optreden, was het extra druk.

Om de fans die te laat waren alsnog aan tickets te helpen, worden momenteel de mogelijkheden onderzocht om extra voorstellingen in te lassen. Tegen midden september zou hierover meer duidelijkheid moeten zijn.

Geert Hoste speelt dit jaar in de Antwerpse Stadsschouwburg, de Capitole in Gent, de Grenslandhallen in Hasselt, het Casino Kursaal in Oostende en het Paleis voor Schone Kunsten (Bozar) in Brussel.
www.geerthoste.be.