Geert Hoste zorgt eind dit jaar voor nieuwe humoruitbarsting

Naar jaarlijkse traditie deed Geert Hoste een oproep naar het publiek om een originele titel te bedenken voor zijn eindejaarsconference. Er waren opnieuw meer dan 2000 inzendingen, goed voor een tienduizendtal suggesties. Uiteindelijk viel de keuze op ‘Geert Hoste Vulkaan’. Beroepsmilitair Rudi Vantoortelboom stelde deze titel voor. Hij krijgt twee Star-tickets toegestuurd.

De massale reactie, die zijn oproep telkens weer uitlokt, is voor de cabaretier een bijzonder motiverende factor. “Zoals vaak zochten velen inspiratie bij de politieke actualiteit, maar dit jaar sprak ook de Eyjafjallajökull tot de verbeelding. Zo werden ondermeer ‘Geert Hoste Stoft Af’ en ‘Geert Hoste Barst Uit’ ingezonden.”


Geert Hoste Vulkaan

Uiteindelijk viel de keuze op ‘Geert Hoste Vulkaan’, een voorstel ingediend door Rudi Vantoortelboom. “Het is geen toeval dat Rudi deze titel heeft ingezonden, want beroepshalve is hij gewoon om voor hete vuren te staan”, lacht de cabaretier, “Rudi is namelijk kok bij het Belgisch leger.” Hij wint twee Star-tickets voor een voorstelling naar keuze.

De theatertour van Geert Hoste loopt van begin november tot eind december. De officiële ticketverkoop start op 1 september 2010, maar de beste theaterzitjes in Antwerpen, Gent, Hasselt, Oostende en Brussel kunnen nu al besteld worden via het nummer 070 223 221 aan €50 (+ reservatiekosten). Groepen en bedrijven kunnen voor reservaties terecht via info@geerthoste.be.

De theaterproducties van Geert Hoste behoren tot de meest succesvolle van het voorbije anderhalve decennium. Vorig jaar trok ‘Geert Hoste Beslist’ maar liefst 68.000 toeschouwers.

www.geerthoste.be