Raw Soul met nieuwe opmerkelijke bezetting N8N viert zijn verjaardag met een speciaal concert in Antwerpen

Antwerpen, 28 maart 2011 - N8N, de soulzanger-deejay en mede-organisator van de maandelijkse Jazzbreak concerten, wordt binnenkort 27. Om dat te vieren komen er op vrijdag 8 april verschillende van N8N's bevriende muzikanten meefeesten in het Felix Pakhuis in Antwerpen. Hijzelf treedt op met Raw Soul. Deze live-act is een primeur, want N8N’s groep Raw Soul treedt die avond voor het eerst op in zijn nieuwe formatie met niemand minder dan Jamal Thomas, de vaste drummer van funklegende Maceo Parker, en de Zuid-Afrikaanse jazz saxofonist Rus Nerwich.

Het Jazzbreak-concert wordt afgesloten met een All Star Jam Session. Nadien wordt het muzikale feest voortgezet met deejays Gus, Brown'Mo, N8N Remixed, Afroman en Alain Deloin.

Jazzbreak biedt maandelijks in het Felixpakhuis een portie overheerlijke live-muziek waarbij soul en funk steevast de rode draad vormen.

www.n8nmusic.com

Praktisch

Vrijdag 8 april 2011, 22u00

Felix Pakhuis, Godefridiskaai 30 (Het Eilandje), Antwerpen

* * *

N8N (uitspraak 'Nathan', 'N-eight-N') werd in 1984 geboren te Antwerpen en groeide op in een familie waar muziek een centrale rol speelt. Hij begon met drummen toen hij 6 was en op 13-jarige leeftijd maakte hij zijn deejay-debuut. Toen hij 16 werd, begon hij ook te zingen en wist hij zijn entertainmentpassie te combineren met zijn liefde voor de soulmuziek uit zijn kindertijd en de rock en hiphop uit zijn tienerjaren.

In 2010 verscheen N8N’s debuutalbum ‘Who is he ?’, waaraan bekende artiesten als Toots Thielemans, Amp Fiddler, Daniel Romeo, Eric Legnini en DJ Grazzhoppa hun medewerking verleenden. N8N omschrijft zelf zijn muziek als ‘raw soul’ omwille van zijn hese bluesstem en de pittige hiphop- en rockinvloeden.

Daarnaast is hij ook bekend als concertorganisator en deejay. N8N speelde met N8N REMIXED op tal van festivals, waaronder Tomorrowland en Laundry Day. Daarnaast organiseert hij de maandelijkse The Love Below in Stereo Six en Jazzbreak in het Felix Pakhuis te Antwerpen. Bovendien organiseerde hij vorig jaar twee surprise-concerten van Prince in Club Viage in Brussel.