Extra voorstelling in Kursaal van Oostende op 26 november

Reeds 12 theaterzalen uitverkocht

Antwerpen, 5 september 2006

Twee werkdagen na de start van de officiële kaartenverkoop werden reeds 30.000 tickets verkocht voor ‘Geert Hoste Staat Verder’, de nieuwe theatertournee van de populaire humorist. Twaalf voorstellingen, waaronder alle optredens in Knokke en Brugge, zijn al uitverkocht. Daarom komt er op zondag 26 november een extra voorstelling in het Kursaal van Oostende.

Geert Hoste (°1960) treedt dit jaar op in het Cultureel Centrum van Knokke, de Capitole in Gent, de Grenslandhallen in Hasselt, de Arenbergschouwburg in Antwerpen, het Kursaal in Oostende en het Brugse Concertgebouw. Hij sluit zijn 15de theatertoernee op oudejaarsavond in stijl af in de Henry Leboeufzaal van het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

Extra voorstelling op 26 november
Verleden vrijdag ging de kaartenverkoop van ‘Geert Hoste Staat Verder’ officieel van start. De telefoons van de reservatiediensten stonden roodgloeiend. De websites van de theaterzalen telden een recordaantal bezoekers.

Maandagavond waren dan ook reeds 12 voorstellingen uitverkocht. Voor de optredens in Knokke en Brugge zijn geen kaarten meer beschikbaar. Daarom werd beslist om een extra voorstelling in te lassen op zondag 26 november in het Kursaal van Oostende.

Wie nog een toegangskaart wil voor één van de resterende voorstellingen, zal snel moeten zijn. Meer informatie omtrent de ticketverkoop is beschikbaar op www.geerthoste.be.

* * *

In 2005 woonden ruim 50.000 mensen de eindejaarstournee van Geert Hoste bij. Dit jaar, op nieuwjaarsdag, keken meer dan 1,1 miljoen mensen naar de tv-uitzending op EEN. Het was meteen het best bekeken televisieprogramma van de nieuwjaarsperiode. Daardoor is de eindejaarsconférence van Geert Hoste veruit de meest succesvolle theaterproductie in Vlaanderen van de voorbije jaren.