Boek van Geert Hoste maakt entree in Vlaamse boekentoptien

Eerste druk ‘WEL!’ op een paar weken uitverkocht

Antwerpen, 5 september 2006

Amper twee weken na de presentatie van ‘Geert Hoste Wel!’ werden er reeds meer dan 8000 exemplaren verkocht. De tweede druk ligt nu in de boekhandel. Het ziet er naar uit dat de verkoop van ‘Wel!’ die van ‘Kroket’, het boek dat Geert vorig jaar publiceerde, ruim zal overvleugelen.

Op 31 mei 2006 stelde Geert Hoste in aanwezigheid van politica Anissa Temsamani en collega-auteur Pieter Aspe zijn nieuwe boek voor op een vissersboot op de Oosterschelde. Het gure weer trotserend, genoten zijn gasten en de aanwezige journalisten niet alleen van lekkere maatjes en verse ansjovis maar konden zij ook vaststellen dat de nieuwste publicatie van Geert Hoste uitstekende vakantielectuur is.

Nieuwkomer in de boekentoptien
‘Geert Hoste Wel!’ maakte ook zijn debuut in de Vlaamse boekentoptien. Deze boekenhitparade wordt wekelijks samengesteld op basis van de verkoopcijfers van de Standaard Boekhandel. ‘Wel!’ duikt als enige nieuwkomer de top 10 binnen op een achtste plaats.

In zijn bekende stijl staat Geert Hoste in ‘Wel!’ stil bij seks, sport en politiek en al de rest. Intelligent en grappig, balancerend op de rand van het toelaatbare, slaat hij ongesuikerd en onverwijld machthebbers en bekenden om de oren en op de billen. De hormonen in de Wetstraat, de bomaanslagen in Londen, de paradekostuums van het Belgische leger, de schlagerbabe Laura Lynn, sekssymbool op wielen Tom Boonen, de Vlaamse Minister-president en een trappist van Westvleteren passeren de revue. Het ‘grappigste boek van 2006’ bevat ook heel wat snedige oneliners, leuke kattebelletjes en spraakmakende krantenkoppen.


Boekgegevens:
Geert Hoste Wel!
Paperback, 15,5 x 23,5 cm, 142 blz.
ISBN 90 443 1501 3
Prijs: 13,90 EUR

(einde bericht)