Grote vraag dwingt Geert Hoste tot extra optreden in Gent

Antwerpen, 18 oktober 2006

Midden november start Geert Hoste met zijn veertiende theatertoer door Vlaanderen. Van ‘Geert Hoste Staat Verder’ werden al meer dan 45.000 tickets verkocht. Omdat Hoste na nieuwjaar niet meer te zien is met zijn conference, werd beslist om nog een extra voorstelling in te lassen op woensdag 29 november 2006 in de Capitole in Gent (tickets voor deze voor-stelling zijn te verkrijgen via het nummer 070 344 111 of www.sherpa.be).

Guy Verhofstadt: “Het is gemakkelijker om de begroting rond te krijgen, dan om aan tickets van deze voorstelling te geraken!”

In ‘Geert Hoste Staat Verder’ komen oa volgende onderwerpen aan bod: de Vlaamse zangeressen en hun gezondheidsproblemen, Koen Wauters in de reclame, ongewenste mail, vibrators in de Carrefour, schaamhaar, ophokplicht en het geloof van Floyd Landis. Ook agressieve kleuters, de trein- tram- en busmiserie, veiligheidscamera's en de wapen-handel worden tegen het licht gehouden. In een parodie op de kleinkunst zingt hij een ontroerend liedje over wat Goedele Liekens zou omschrijven als 'een leuk stuk speelgoed'. Volgens Hoste is de kans groot dat er ook een paar grappen verteld worden over de koninklijke familie en de binnen-landse politiek.

Dit najaar is Vlaanderens bekendste cabaretier iedere zondag omstreeks 20u (na het journaal) te zien op ‘één’ in het televisie-programma ‘Geert Hoste en het jaar van de hond’.

www.geerthoste.be

Persfoto op www.geerthoste.be/pers