Alfacam Group verhuurt repetitieruimte aan Dragone

Lint, 7 mei 2008 • Alfacam Group (Euronext Brussel: ALFA) heeft een contract ondertekend met Dragone (Productions du Dragon) voor de repetitieruimte en de preproductie van een nieuw waterspektakel dat zal worden voorgesteld in City of Dreams, een nieuw geïntegreerd stedelijk vrijetijdspark in Macau, dat ontwikkeld wordt door Melco PBL Entertainment (Macau) Limited (NASDAQ: MPEL).

In City of Dreams, het vlaggenschipproject van MPEL, werden recent het grootste podium en één van de hotels afgewerkt. Het complex zal een brede waaier aan vrijetijdsbestedingen, uitstekende shopping- en overnachtingsmogelijkheden aanbieden. Daarnaast is er tevens een casino van 14.000 vierkante meter. In het raam van een exclusief partnerschap met MPEL in Groot China, zal Franco Dragone persoonlijk het adembenemende waterspektakel regisseren, dat speciaal werd ontworpen voor City of Dreams.

In afwachting van de premiere in de herfst van 2009 zullen de repetities voor deze show plaatsvinden van december 2008 tot in juni 2009 in het Eurocam Media Center in Lint. Ongeveer 80 artiesten zullen dan oefenen en repeteren in een gloednieuwe studio. Ze zullen tevens logeren in het Eurocam Media Center. Op dit ogenblik is een voorhoede van 30 personen de nodige voorbereidingen aan het treffen in studio 7.

Gabriel Fehervari, CEO van Alfacam Group, zei: “Dragone en Alfacam Group zijn beiden sterk internationaal georiënteerd en hebben een universele aanpak. Terwijl Dragone de meest prestigieuze shows creëert, is Alfacam dikwijls betrokken bij de opnames van deze en andere evenementen. De overeenkomst met Dragone is een mooi voorbeeld van de diversificatie van de klantenportefeuille voor de studioactiviteiten van Alfacam Group”.

De waarde van het contract met Dragone voor de studioverhuur is vergelijkbaar met de bedrijfsinkomsten van het Eurocam Media Center in 2006.