Enorme vraag naar tickets dwingt Geert Hoste tot 6 extra voorstellingen

Antwerpen, 11 oktober 2007 - De grote vraag naar tickets voor de eindejaarsconference van Geert Hoste, dwingt de cabaretier om een zesde extra voorstelling in zijn agenda te noteren. Tot dusver vlogen bijna 50.000 toegangskaartjes voor de theatertour ‘Geert Hoste houdt woord’ de deur uit. Om aan de belangstelling te voldoen werden reeds 5 extra optredens geprogrammeerd, drie in Antwerpen en twee in Gent.

Maar dat bleek niet voldoende. De 6de en allerlaatste extra voorstelling gaat door op 9 december in de Gentse Capitole.

“Mijn eindejaarsconference is er sneller dan de nieuwe regering!”, glimlacht Geert Hoste. “In Geert Hoste houdt woord heb ik het over: Leterme zingt, Prins Laurent verbouwt, Kim Clijsters trouwt, de aarde warmt op, Tom Boonen botst, Jean Marie Pfaff trapt, Dedecker klaagt, BHV splitst, Joëlle Milquet zegt non, Koning Albert heupt en Prins Filip...”

Op dit ogenblik zijn er enkel nog kaarten verkrijgbaar voor de extra voorstelling in de Capitole en in het Paleis voor Schone Kunsten (Bozar) in Brussel op 30 december 2007. Alle andere voorstellingen zijn volledig uitverkocht.

Tickets voor de extra voorstelling op zondag 9 december in de Gentse Capitole kunnen gereserveerd worden via tel. 070 344 111, en voor de laatste voorstelling in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel op 30 december via 070 252 020. Ook op www.sherpa.be kunnen toegangskaarten besteld worden.

* * *

Geert Hoste (1960) schreef, regisseerde en speelde 16 eindejaarsconférences. In 2006 woonden ruim 50.000 mensen zijn voorstellingen bij en stemden bijna 1,2 miljoen Vlamingen op 1 januari af om op één de conference op het scherm te bekijken. Het was meteen één van de best bekeken televisieprogramma’s van het jaar.

www.geerthoste.be
De persfoto kan gedownload worden via www.geerthoste.be/pers.