Mechels IT-bedrijf bouwde website die sleutelrol speelt in groots Europees SkyDate-project

Mechelen, 15 oktober 2007 – Het Mechelse IT-bedrijf No nonxense ontwierp de website voor het Europese SkyDate-project van luchtvaartmaatschappij SkyEurope. Het project, dat plaatsvindt in november van dit jaar, strekt zich uit over niet minder dan 8 Europese landen.
Een SkyDate is een speeddating-formule aan boord van een vliegtuig: korte maar efficiënte ontmoetingen tussen singles, die vijf minuten de tijd krijgen om het beste van zichzelf te geven vooraleer naar een volgende vrijgezel door te schuiven.


No nonxense ontwierp eerder al de website voor de wereldprimeur van SkyDate die op 27 juni 2007 vijftg vrijgezellen van Brussel naar Wenen bracht. Wegens het gigantisch succes van deze eerste SkyDate, worden in november 2007 maar liefst 7 Skydates vanuit verschillende Europese landen georganiseerd naar Wenen en Praag. No Nonxense’s smaakvolle websitedesign speelt een sleutelrol in de Europese communicatie van SkyDate.

Over No nonxense
Het grafische communicatiebureau No nonxense ontwikkelt interactieve websites, grafische huisstijlen en databasetoepassingen. Daarnaast levert het bedrijf uit Mechelen internet totaaloplossingen en allerhande drukwerken. In november lanceert no nonxense een uniek module-concept onder de naam e-modules.be waarbij ready-to-use internetapplicaties worden aangeboden, gaande van nieuwsmodules tot online catalogussen.
www.nono.be
www.e-modules.be
www.skydate.be
www.skydate.eu