Geert Hoste klopt Big Brother

Antwerpen, 15 mei 2007 - Gisterenavond stemden net geen 300.000 televisiekijkers af op Kanaal Twee om te genieten van ‘Geert Hoste Compleet’. Het programma is daarmee tot nu toe de best bekeken Vlaamse productie van 2007 op Kanaal Twee en scoort daarbij zelfs beter dan Big Brother.

‘Geert Hoste Compleet’ klokte gisterenavond af op 295.214 kijkers, een absoluut record op Kanaal Twee. Het programma is een compilatie van fragmenten uit de veertien theatervoorstellingen van de Vlaamse cabaretier, die momenteel de laatste hand legt aan een nieuw boek dat einde mei verschijnt.

‘Geert Hoste Compleet’ is tot nu toe de bestscorende Vlaamse productie van 2007 op Kanaal Twee. Hierbij scoort het programma beter dan Big Brother.

Het kijkcijferrecord op Kanaal Twee toont aan dat humor de Vlaamse televisiekijker weet te boeien. Enkel de wedstrijden van Champions League, een occasionele film en Prison Break doen beter.

“Het is uiteraard geen toeval dat die serie goed scoort. Dat zag ik vorig jaar al aan de reacties van het publiek wanneer ik het topic van de ontsnappingen uit de gevangenis van Dendermonde aansneedt”, aldus een lachende Geert Hoste.

www.geerthoste.be
www.kanaaltwee.be