Geert Hoste speelt voorstelling in Antwerpen ‘for ladies only’!

Antwerpen, 27 augustus 2007 - Geert Hoste kondigt aan dat hij op 19 december 2007 een voorstelling zal spelen waar alleen dames toegelaten zijn. Met dit speciale optreden in de Antwerpse Arenbergschouwburg wil hij de aandacht vestigen op de campagne ‘Stop het geweld tegen vrouwen’ van Amnesty International.

Al vele jaren steunt Geert Hoste Amnesty International Vlaanderen (www.amnesty.be). Deze keer wil hij met deze speciale voorstelling in de Arenbergschouwburg de aandacht vestigen op het probleem van het geweld tegen vrouwen.

Geert Hoste verklaarde: “De meeste ladies nights hebben een groot Chippendale-gehalte: hoog tijd dus om de dames eens een intellectueel alternatief te bieden. In haar strijd voor het respecteren van de mensenrechten wereldwijd, voert Amnesty International sinds een paar jaar wereldwijd campagne om ook geweld tegen vrouwen te stoppen. Op die manier wil Amnesty zowel intrafamiliaal geweld in eigen land als geweld in oorlogsgebieden onder de aandacht brengen en concrete veranderingen afdwingen.”

De ticketverkoop van de eindejaarstournee ‘Geert Hoste houdt woord’ start op 1 september 2007. Verleden jaar waren alle 50.000 tickets op enkele weken de deur uit.

Eén zaak moet Geert Hoste nog vóór 19 december zien te regelen: “Op de Ladies Night mogen enkel dames de voorstelling bijwonen. Ik moet er wel nog voor zorgen dat de dames die avond ook toegang tot de herentoiletten krijgen.”

Geert Hoste speelt dit jaar in dezelfde theaters als vorig jaar (de Grenslandhallen in Hasselt, de Capitole in Gent, het Brugse Concertgebouw, de Antwerpse Arenbergschouwburg, het Casino Kursaal in Oostende en het Paleis voor Schone Kunsten (Bozar) in Brussel). Alle data, theaters en de boekinggegevens vind je op www.geerthoste.be.