SkyEurope verdubbelt het aantal vluchten vanuit Brussel naar Wenen en Praag

27 augustus 2007 - SkyEurope Airlines, de meest aantrekkelijke low cost carrier in Europa, zal het aantal vluchten op de routes Brussel-Wenen en Brussel-Praag gevoelig verhogen. Vanaf 30 oktober 2007 zal SkyEurope twee vluchten per dag naar Wenen aanbieden en één vlucht per dag naar Praag.

Momenteel vliegt SkyEurope één keer per dag naar Wenen. De frequentie wordt dus vanaf 30 oktober verdubbeld.

Karim Makhlouf, commercieel directeur van SkyEurope, geeft aan dat dit geweldig nieuws is voor de zakenmarkt: “Het nieuwe vluchtschema is zeer aantrekkelijk voor zakenreizigers. Ze hebben genoeg tijd tussen de ochtend- en avondvlucht om zaken te doen in de Oostenrijkse hoofdstad en omgeving, tot zelfs de Slovaakse hoofdstad Bratislava want die is maar 40 km van Wenen gelegen, zonder dat ze daarbij uitgaven moeten doen voor een overnachting. Dit is niet alleen een aanzienlijke kostenbesparing, het laat de zakenreiziger ook toe om zijn tijd beter te benutten.”

De luchtvaartmaatschappij zal ook het aantal vluchten tussen Brussel en Praag gevoelig opdrijven. De Tsjechische hoofdstad wordt nu drie keer per week aangevlogen. De frequentie wordt eind oktober verhoogd naar één vlucht per dag, waardoor de passagiers meer keuze krijgen. http://www.skyeurope.com/

Nieuw vluchtschema vanuit Brussel voor het winterseizoen 2007/08

SkyEurope, de meest aantrekkelijke low cost carrier van Europa, vliegt sinds eind maart vanuit Brussels Airport naar Krakau, Praag, Boedapest en Wenen. De maatschappij beschikt over een vloot van 14 gloednieuwe Boeings 737-700 Next Generation. Tegen 2011 zal de vloot 32 Boeing 737-700NG tellen. Het netwerk van SkyEurope bestaat uit 92 routes naar 39 bestemmingen in 19 Europese landen. SkyEurope vervoert jaarlijks ruim 3 miljoen passagiers. Het bedrijf is sinds 27 september 2005 genoteerd op de beurzen van Warschau en Wenen.