SkyEurope lanceert wedstrijd voor beste uniformontwerp

Bratislava / Parijs, 20 augustus 2007 - SkyEurope Airlines lanceert de eerste open wedstrijd ooit voor beste uniformontwerp. Jonge ontwerpers, modestudenten en ontwerpartiesten uit heel Europa kunnen meestrijden voor het beste uniform dat zal gedragen worden door de cabin crews van SkyEurope Airlines.

Ter gelegenheid van de Haute Couture Week in juli 2007 kwam SkyEurope als eerste luchtvaartmaatschappij met de idee van mode aan boord van haar vliegtuigen. “We zijn blij dat we de creativiteit van jonge ontwerpers kunnen stimuleren en tegelijkertijd ons product aan boord zo trendy en aantrekkelijk mogelijk maken voor onze passagiers. Het is evident dat we Parijs kozen voor onze wedstrijd, dé stad van de Haute Couture en de meest prestigieuze modehuizen. Op vlak van mode bestaat er geen twijfel over dat het Parijs moet zijn, op gebied van ervaring aan boord moet het SkyEurope zijn,” zegt Karim Makhlouf, commercieel directeur van SkyEurope.

Ontwerpers en artiesten kunnen alle nuttige informatie over de wedstrijd nalezen op de website van SkyEurope (www.skyeurope.com) door op de desbetreffende banner te klikken. Midden-september zullen tien finalisten geselecteerd worden. Iedereen kan deelnemen! SkyEurope nodigt de ontwerpers uit aan boord om de passagiers te laten proeven van een vleugje stijl en Parijse Modeweek.

In de internationale jury zullen sterren uit de mode-industrie, modejournalisten en een SkyEurope-team zetelen. De uiteindelijke winnaar zal in oktober bekend gemaakt worden tijdens de Woman Fashion Week in Parijs.

SkyEurope kondigt met plezier myspace.com aan als officiële partner van de wedstrijd.

***

SkyEurope, de meest aantrekkelijke low cost carrier van Europa, vliegt sinds eind maart vanuit Brussels Airport naar Krakau, Praag, Boedapest en Wenen. De maatschappij beschikt over een vloot van 14 gloednieuwe Boeings 737-700 Next Generation. Tegen 2011 zal de vloot 32 Boeing 737-700NG tellen. Het netwerk van SkyEurope bestaat uit 92 routes naar 39 bestemmingen in 19 Europese landen. SkyEurope vervoert jaarlijks ruim 3 miljoen passagiers. Het bedrijf is sinds 27 september 2005 genoteerd op de beurzen van Warschau en Wenen.