Europese SkyDate-golf op 10.000 meter SkyEurope organiseert 7 speeddating-events aan boord van zijn Boeings 737

19 oktober 2007 – SkyEurope, de meest aantrekkelijke lagetarievenmaatschappij van Europa, organiseert in november 2007 verscheidene SkyDates vanuit België, Nederland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje en Portugal naar Wenen of Praag. De SkyDate voor de Vlaamse markt vindt plaats op 6 en 7 november 2007. De deelnemers kunnen dan volgens het klassieke speeddating-principe om de 5 minuten met een andere vrijgezel kennismaken tijdens de SkyEurope-vlucht van Brussel naar Wenen.

De allereerste SkyDate werd door SkyEurope georganiseerd op 27 juni 2007 op de lijn Brussel-Wenen. Wegens het onverwacht grote succes van deze eerste editie besliste SkyEurope om in november 2007 SkyDates te organiseren vanuit zes Europese steden:

06-07 november: Brussel-Wenen (Nederlandstalige versie)
08-09 november: Brussel-Wenen (Franstalige versie)
10-11 november: Lissabon-Wenen
15-16 november: Amsterdam-Wenen
21-22 november: Barcelona-Wenen
21-22 november: Milaan Bergamo-Praag
28-29 november: Londen-Praag

De volgende SkyDate-editie voor Vlaanderen vindt dus plaats op dinsdag 6 en woensdag 7 november a.s. aan boord van een vliegtuig van SkyEurope. 25 heren en 25 vrouwen tussen 25 en 35 jaar zullen aan boord van een SkyEurope-vlucht met bestemming Wenen met elkaar kunnen kennismaken volgens het klassieke speeddating-concept: korte maar efficiënte ontmoetingen tussen singles, die vijf minuten de tijd krijgen om het beste van zichzelf te geven vooraleer naar een volgende gesprekspartner door te schuiven.

Bij aankomst in de Oostenrijkse hoofdstad wacht een gids van de Weense Dienst voor Toerisme de deelnemers op om hen in de stad rond te leiden. De rest van de namiddag is er tijd om rond te kuieren of een stukje cultuur mee te pikken in de stad van Mozart en Strauss. ‘s Avonds biedt SkyEurope een gezellige drink aan in een trendy loungebar. De volgende dag hebben de deelnemers nog uitgebreid de tijd om te gaan shoppen. Woensdagavond keren de SkyDaters terug naar Brussel. Drie dagen later krijgt iedere deelnemer een bericht met zijn of haar persoonlijke SkyDate-resultaten: wie wil wie beter leren kennen? Wanneer twee singles aangegeven hebben mekaar te willen terugzien, krijgen ze elkaars contactgegevens.

De deelnameprijs bedraagt 160 EUR per persoon, inclusief de heen- en terugvlucht met SkyEurope, de luchthaventaksen, de stadsrondleiding, de overnachting in een 4-sterrenhotel met ontbijt, én het vervoer tussen de luchthaven van Wenen en het hotel.
http://www.skydate.travel/

SkyEurope, de meest aantrekkelijke lagetarievenmaatschappij van Europa, vliegt vanuit Brussels Airport naar Praag en Wenen. De low cost carrier vliegt tussen de Belangrijkste luchthavens van Europa en beschikt over een vloot van 14 gloednieuwe Boeings 737-700 Next Generation. Tegen 2011 zal de vloot 32 Boeing 737-700NG tellen. Het netwerk van SkyEurope bestaat uit 92 routes naar 39 bestemmingen in 19 Europese landen. SkyEurope vervoert jaarlijks meer dan 3 miljoen passagiers. Het bedrijf is sinds 27 september 2005 genoteerd op de beurzen van Warschau en Wenen.