SkyDate kampt opnieuw met een tekort aan mannen

30 oktober 2007 – Op dinsdag 6 en donderdag 8 november 2007 worden aan boord van een vliegtuig van de low cost carrier SkyEurope twee SkyDates georganiseerd. Een week voor het event blijkt dat dames zich opnieuw veel sneller inschrijven voor SkyDate dan mannen. Ook toen 's werelds allereerste SkyDate werd georganiseerd in juni 2007, werd hetzelfde fenomeen vastgesteld.

Volgende week vinden de eerste twee SkyDates van het ‘European SkyDate Project’ plaats. De eerste SkyDate op 6 november is gericht op 25-tot 42-jarigen. Op 8 november is het de beurt aan de 42- tot 58-jarigen. De dames en heren zullen tijdens de vlucht van Brussel naar Wenen met elkaar kennismaken volgens het klassieke speeddating-concept: korte maar efficiënte ontmoetingen tussen singles, die vijf minuten de tijd krijgen om het beste van zichzelf te geven vooraleer naar een volgende vrijgezel door te schuiven.

SkyEurope stelde de voorbije dagen vast dat er significant meer vrouwen zich inschrijven voor SkyDate dan mannen. Op dit ogenblik zijn er nog maar 2 plaatsen over voor dames tussen 25 en 42 jaar; bij de dames tussen 42 en 58 jaar zijn dat er nog een tiental. De heren zijn weliswaar aan een inhaalbeweging bezig, maar toch zijn ze vooralsnog in de minderheid.

meer info: www.skydate.be

SkyEurope, de meest aantrekkelijke lagetarievenmaatschappij van Europa, vliegt vanuit Brussels Airport naar Praag en Wenen. De low cost carrier vliegt tussen de belangrijkste luchthavens van Europa en beschikt over een vloot van 14 gloednieuwe Boeings 737-700 Next Generation. Tegen 2011 zal de vloot 32 Boeing 737-700NG tellen. Het netwerk van SkyEurope bestaat uit 92 routes naar 39 bestemmingen in 19 Europese landen. SkyEurope vervoert jaarlijks meer dan 3 miljoen passagiers. Het bedrijf is sinds 27 september 2005 genoteerd op de beurzen van Warschau en Wenen.www.skyeurope.com