SkyEurope Airlines lanceert extra SkyDate voor veertigers en vijftigers

25 oktober 2007 – Op 6 november organiseert SkyEurope een SkyDate-vlucht voor mensen tussen 25 en 42 jaar. De voorbije weken bleek evenwel dat er een grote vraag was vanwege heel wat veertigers en vijftigers om ook voor hen een SkyDate-evenement te organiseren. Daarop besliste de luchtvaartmaatschappij om een extra speeddating-vlucht in te lassen op 8 november voor vrijgezellen tussen 42 en 58 jaar.

De SkyDate van 6 november voor singles van 25 tot 42 jaar wordt opnieuw een groot succes. De reservaties lopen vlot binnen.

Heel wat 40ers en 50ers wensen echter ook eens aan een dergelijk speeddating-event aan boord van een vliegtuig deel te nemen. Daarop besliste SkyEurope speciaal voor de Vlaamse markt een bijkomende SkyDate te organiseren naar aanleiding van het ‘European SkyDate Project’, dat de luchtvaartmaatschappij in november organiseert vanuit België, Nederland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje en Portugal.

De bijkomende SkyDate voor 25 mannen en 25 vrouwen tussen de 42 en de 58 jaar vindt plaats op 8 november. Tijdens de vlucht van Brussel naar Wenen zullen de vrijgezellen 5 minuten de tijd krijgen om met elkaar kennis te maken vooraleer naar een volgende gesprekspartner door te schuiven.

In de Oostenrijkse hoofdstad is er een geleid stadsbezoek en vrije tijd voorzien. De volgende dag keren de SkyDaters ’s avonds terug naar Brussel.

De deelnameprijs bedraagt 160 EUR per persoon, inclusief de heen- en terugvlucht met SkyEurope, de luchthaventaksen, de stadsrondleiding, de overnachting in een 4-sterrenhotel met ontbijt, én het vervoer tussen de luchthaven van Wenen en het hotel.
www.skydate.be

SkyEurope, de meest aantrekkelijke lagetarievenmaatschappij van Europa, vliegt vanuit Brussels Airport naar Praag en Wenen. De low cost carrier vliegt tussen de belangrijkste luchthavens van Europa en beschikt over een vloot van 14 gloednieuwe Boeings 737-700 Next Generation. Tegen 2011 zal de vloot 32 Boeing 737-700NG tellen. Het netwerk van SkyEurope bestaat uit 92 routes naar 39 bestemmingen in 19 Europese landen. SkyEurope vervoert jaarlijks meer dan 3 miljoen passagiers. Het bedrijf is sinds 27 september 2005 genoteerd op de beurzen van Warschau en Wenen.