SkyEurope Airlines serveert echte Italiaanse capuccino en espresso aan boord !

Brussels Airport, 26 augustus 2007 – SkyEurope Airlines is een low cost carrier, die veel aandacht schenkt aan haar dienstverlening. Met de installatie van speciale Illy-espressomachines in haar gloednieuwe Boeings, is SkyEurope de allereerste luchtvaartmaatschappij in Europa die haar passagiers lekkere espresso and cappuccino kan aanbieden.

Karim Makhlouf, Chief Commercial Officer van SkyEurope, zei: “Wij zijn zeer trots dat onze carrier de eerste luchtvaartmaatschappij is die haar passagiers echte, lekker geurende, en smakelijke Italiaanse cappuccino en espresso kan aanbieden. Dit illustreert onze wil om onze klanten een reiservaring te bezorgen, die de dienst van de zogenaamde traditionele ‘full-service’ carriers evenaart of overtreft. Deze luchtvaartmaatschappijen rekenen hun passagiers immers belachelijk hoge prijzen aan, terwijl SkyEurope systematisch lage tarieven en diensten waarvan de prijzen zeer transparant zijn, aanbiedt.”

SkyEurope profileert zich niet alleen als een low cost carrier maar komt ook met innovatieve producten en diensten op de markt. De vloot bestaat uit 15 gloednieuwe, brandstofzuinige en stille 737-700’s.

SkyEurope vliegt vanuit Brussels Airport naar 4 bestemmingen in Centraal-Europa: Praag, Budapest, Krakau en Wenen.