Bond zonder Naam gaat op zoek naar de krachtigste lach

Bond zonder Naam lanceert in samenwerking met Kinepolis Group de sensibiliseringsactie ‘Ontdek de kracht van je lach’. De mooiste, origineelste en grappigste glimlachen worden beloond met mooie prijzen, waaronder duotickets voor ‘Soeur Sourire’, de nieuwe film van Stijn Coninx.

Al 50 jaar maakt Bond zonder Naam werk van maatschappelijke bewustmaking om de samenleving een pak vriendelijker en zorgzamer te maken. Met BZN-spreuken als ‘De glimlach die je geeft, krijg je altijd terug’ of ‘Jouw vriendelijke snoet doet iedereen goed’ nodigt Bond zonder Naam iedereen uit om meer te (glim)lachen. Want lachen is leuk, gezellig en werkt ook zeer aanstekelijk.

Ook met de Boodschap zonder Naam-campagnes, die gevoerd worden in samenwerking met verschillende bedrijven en media, wil Bond zonder Naam aantonen dat onze samenleving met een klein beetje persoonlijke inzet, een stuk aangenamer kan worden.

Met deze lachcampagne willen we mensen dichter bij elkaar brengen en de verzuring tegengaan. In mei rendeert je lach des te meer bij Bond zonder Naam, want door een foto van je mooiste, grappigste of origineelste lach op te sturen, maak je kans op een vrolijk T-shirt met je eigen inzending en gratis duotickets voor de film ‘Soeur Sourire”, vertelt Patrick Hanjoul, directeur van Bond zonder Naam, “Een betere wereld begint bij jezelf. Dus alle reden om hartelijk te beginnen lachen!

Deze actie loopt via www.bzn.be tot eind mei 2009.

*** Omtrent Bond zonder Naam ***
Bond zonder Naam is een maatschappijkritische beweging die het beste in mensen versterkt door dagelijks werk te maken van waarden. Waarden worden vertaald naar concrete actie, waarbij de klemtoon op de eigen leefomgeving ligt. Bond zonder Naam werd opgericht in 1959 en is vooral bekend van de spreuken. De beweging is evenwel actief op tal van andere domeinen zoals werken rond waarden met jongeren, kinderrechten en opvoedingsondersteuning, zingeving, armoedebestrijding en gelijke kansenrecht. BZN telt 200.000 gezinnen, die lid zijn van de organisatie. Daarnaast hebben ook ruim 200 ondernemingen een lidmaatschap van BZN.
www.bzn.be