Gezocht: titel voor eindejaarstournee

Vorig jaar zocht het publiek mee naar een originele titel voor de eindejaarsconference van Geert Hoste. Dat was zo'n succes dat de cabaretier heeft beslist om opnieuw te rade te gaan bij zijn enthousiaste fans. Suggesties mogen gestuurd worden naar titel@geerthoste.be De gelukkige bedenker van de uiteindelijke conferencenaam krijgt twee Star-seats.

Vorig jaar werd de mailbox van de cabaretier overspoeld door 2053 inzendingen met meer dan 10.000 suggesties. Geert Hoste: “Ik was bijzonder aangenaam verrast door de massale reactie van de mensen. Heel wat onder hen toonden zich van hun meest creatieve en geestige kant. Zoiets werkt bij mij enorm motiverend. Vorig jaar waren heel veel allusies op BHV, ik vermoed dat Dedecker en Boonen nu wel eens voor inspiratie zullen zorgen. Maakt niet uit, wie de mooiste titel bedenkt voor mijn 17de eindejaarsconference, krijgt twee 2 Star-seats cadeau.

De bekendmaking van titel en winnaar volgt op 15 juni 2009. Suggesties zijn tot en met 12 juni welkom op titel@geerthoste.be.

Star-seats
De theatertour van Geert Hoste loopt dit jaar van begin november tot eind december. De officiƫle ticketverkoop start op 1 september 2009, maar de beste Star-tickets in Antwerpen, Gent, Hasselt, Oostende en Brussel kunnen nu al besteld worden bij Sherpa op het nummer 070 223 221. Groepen en bedrijven kunnen terecht op info@geerthoste.be. De ticketprijs per Star-seat bedraagt 50 euro + reservatiekosten.

De theaterproducties van Geert Hoste behoren tot de meest succesvolle van het voorbije anderhalve decennium. ‘Geert Hoste regeert’ trok vorig jaar ruim 60.000 toeschouwers naar de theaterzalen en behaalde op 1 januari 2009 een recordaantal van bijna 1,7 miljoen televisiekijkers. Hiermee belandde de uitzending van de conference in de top 20 van de best bekeken tv-programma’s ooit.

www.geerthoste.be