Cruise Selection start met riviercruises in België, Nederland en Duitsland

Brecht, 21 mei 2009 • Met de oprichting van een nieuwe riviercruise-divisie richt Cruise Selection zich in eerste instantie op cruises op Belgische, Nederlandse en Duitse waterwegen maar al gauw zullen ook riviercruises in zowel Rusland als China worden aangeboden.

Na 2 jaar van intensief marktonderzoek hebben Andrea en Rony Broun, managing directors van Cruise Selection, beslist om binnen het bedrijf een gloednieuwe divisie op te richten die zich zal concentreren op riviercruises.

Naar aanleiding van het eerste bezoek van het viersterren-cruiseschip MS Rhine Prinzessin van Princess River Cruises aan de haven van Antwerpen kondigde Cruise Selection de website www.rivercruises.be aan.

Rony Broun van Cruise Selection, verklaarde: “Deze nieuwe website biedt een ruime keuze aan riviercruises op de Rijn, Moezel en Donau, alsook op rivieren in België en Nederland met schepen die nog niet zo gekend zijn in België, waaronder de MS Princess Juliana, de MS Rhine Princess en de MS Rhine Prinzessin beide met vier sterren, en het vijfsterrenschip MS Gloria”.

Hij voegde eraan toe: “Tegen het einde van de maand zal Cruise Selection zo’n 30 verschillende riviercruises aanbieden. Binnenkort wordt het programma voor het seizoen 2010 zelfs uitgebreid met een groot aantal cruises op waterwegen in Rusland en China”.

Bij de lancering van de nieuwe activiteitstak biedt Cruise Selection twee speciale riviercruises aan met de MS Rhine Prinzessin (vier sterren). Deze vierdaagse reizen op de Rijn en Moezel vertrekken op 21 en 24 oktober 2009. Prijzen vanaf EUR 249 per persoon, inclusief het busvervoer van en naar het schip.
www.rivercruises.be