Cruisevakanties waren nog nooit zo goedkoop

Book & Cruise winterpromoties gaan vlot over de toonbank

15 september 2009 - Nu de zomer bijna ten einde is, gaat alle aandacht in de cruisesector naar het nieuwe winterprogramma 2009-2010 en de zomer van 2010. Het winterseizoen is traditioneel een uitstekend cruiseseizoen. Bovendien valt het dit jaar op dat heel wat cruisemaatschappijen zeer interessante tarieven aanbieden, zelfs op de meest luxueuze schepen van Cunard, Princess en The Yachts of Seabourn. Daarnaast blijken ook riviercruises aan populariteit te winnen.

De komende winter wordt een fantastisch seizoen om de voordelen van luxecruises te ontdekken en dit aan de laagste prijzen, die de sector ooit heeft gezien”, aldus Rony H. Broun, Managing Director van Cruise Selection. “Het aangeboden gamma is zeer breed: gaande van de klassieke elegante Britse stijl op de wereldbefaamde Cunard Ocean Liners tot de Europese riviercruises. De populaire cruises aan boord van de Princess-schepen en de luxueuze all-inclusive reizen met The Yachts of Seabourn blijven eveneens vaste waarden.

Fun aan boord van de Princess-schepen
Princess – bekend van de populaire tv-serie ‘The Love Boat’ – biedt reizen aan naar het Verre Oosten, Australië, via de Stille Oceaan naar Zuid-Amerika, Mexico, het Panamakanaal en de Caraïben. Een 10-daagse cruisevakantie naar de Caraïben is reeds beschikbaar vanaf 999 EUR per persoon. In deze prijs zijn de vluchten tussen Brussel en Florida alsook een overnachting in een hotel in Florida inbegrepen.

Cunard-schepen reizen rond de wereld
Traditioneel maakt de Queen Mary 2, de grootste ocean liner ter wereld, zijn laatste transatlantische overtocht van het jaar tussen Southampton en New York in november. Daarna bezoekt het Cunard-vlaggenschip enkele Caraïbische eilanden vooraleer het in januari 2010 op wereldreis vertrekt. Een eerste deel van deze reis rond de wereld (een 16-daagse reis van Southampton naar Dubai) kan men al meemaken vanaf 1450 EUR per persoon. De Queen Victoria vertoeft van september tot december in het Middellandse Zeegebied en vertrekt daarna eveneens op wereldreis.

Megakortingen bij Seabourn
The Yachts of Seabourn pakt uit met het gloednieuwe Yacht Club Saving Program, waarmee men deze winter tot maar liefst 63% kan besparen op alle cruises. Seabourn is op dit ogenblik dan ook de meest interessante all-inclusive cruiseliner. De Seabourn-schepen varen o.a. naar Zuid-Amerika, het Panamakanaal, het Verre Oosten en het Caraïbisch gebied. Voor de eerste maal in zijn bestaan onderneemt de rederij een reis rond de wereld. Een verblijf met 5 overnachtingen in het Caraïbisch gebied met de Seabourn Odyssey, het allernieuwste yacht van Seabourn, is beschikbaar vanaf 1299 EUR per persoon.

Tenslotte biedt River Cruises korte dichtbij-huis-cruises aan. Een 4-daagse riviercruise vanaf 24 oktober op de Rijn en de Moezel kost 249 EUR per persoon (incl. autocar-rit van en naar Antwerpen). Wie de kerstmarkt van Keulen wil ontdekken, kan opteren voor een cruise met twee overnachtingen vanaf 119 EUR per persoon. Meevaren kan vanaf eind november 2009.
www.cruiseselection.be
www.rivercruises.be

Voor meer informatie: tel. 03 313 60 79, surf naar wwww.cruiseselection.be of neem contact op met de reisagent in uw buurt.