Persbericht: Geert Hoste: “Stof genoeg voor een nieuwe titel!”

Het is zowaar een traditie geworden. Sinds een paar jaar zoekt het publiek mee naar een originele titel voor de eindejaarsconference van Geert Hoste. Ook dit jaar legt de cabaretier graag opnieuw zijn oor te luisteren bij zijn enthousiaste fans. Suggesties mogen gestuurd worden naar titel@geerthoste.be. De gelukkige bedenker van de uiteindelijke naam krijgt twee exclusieve zitjes voor een voorstelling naar keuze.

Zowel in 2008 als in 2009 werd de mailbox van de cabaretier overspoeld met telkens meer dan tienduizend suggesties.

Aanvankelijk had ik Jean-Luc Dehaene om een nieuwe titel gevraagd, maar hij kwam niet verder dan ‘geen commentaar’ en dat staat haaks op de inhoud van het programma, want ik geef wel commentaar. Er is immers stof genoeg, zelfs zonder vulkaanuitbarsting”, knipoogt Geert Hoste.

Wie met de uiteindelijke originele titel voor de 18de eindejaarsconference van Geert Hoste op de proppen komt, krijgt twee Star-seats cadeau.

Suggesties zijn tot en met 1 juni a.s. welkom op titel@geerthoste.be. De titel van de conference en de naam van de winnaar zullen op 14 juni 2010 bekendgemaakt worden.

De theaterproducties van Geert Hoste behoren tot de meest succesvolle van de voorbije twee decennia. Vorig jaar trok ‘Geert Hoste Beslist’ in de theaterzalen meer dan 68.000 toeschouwers. Amper zes uur na de start van de officiële ticketverkoop waren alle kaartjes de deur uit.

www.geerthoste.be