Dianna David stelt bruids-, suite- en stadskledingcollecties 2011 voor '100% designed & made in Belgium'


Meise, 25 februari 2011 - Dianna David, het Belgische modehuis dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van bruids-, suite- en exclusieve stadskleding voor dames, pakt dit jaar uit met drie nieuwe collecties, waarbij vrouwelijke elegantie extra wordt benadrukt. Wat suite- en stadskleding betreft, zetten karaktervolle, levendige kleuren in 2011 de toon.

Dianna David blijft trouw aan haar handelsmerk: exclusieve, hoogwaardige dameskleding, die opvalt dankzij de verfijnde afwerking. Het modehuis werkt uitsluitend met hoogwaardige stoffen van Europese makelij, wat klanten meteen merken. Een ontwerp van Dianna David staat garant voor een uitzonderlijk aangenaam en lang draagcomfort.

Eigen atelier Dit jaar brengt Dianna David drie nieuwe collecties uit. “Met de collectie stadskleding mikken wij op de actieve vrouw, die pittige, jongogende kleding wenst die toch tijdloze elegantie uitstraalt. Wij besteden veel aandacht aan de afwerking. Gezien vele van onze klanten een druk leven leiden en bijgevolg weinig tijd hebben, moet de kleding makkelijk te onderhouden zijn. Alle kledingstukken zijn ook in grote maten verkrijgbaar”, zegt Dianna Lambrechts, bezieler en ontwerpster van Dianna David.

Bij de suitekledingcollectie met aangepaste accessoires springen dit jaar onmiddellijk de frisse, levendige kleuren in het oog. Wie met een jurk of ensemble van Dianna David opeen party verschijnt, zal beslist heel wat positieve reacties ontlokken. Tenslotte zullen toekomstige bruidjes in de nieuwe bruidscollectie snel de droomjurk vinden, die volledig past bij hun persoonlijkheid en vrouwelijk figuur.

Dianna Lambrechts voegt eraan toe: “Elk kledingstuk wordt ontworpen én geproduceerd in ons eigen atelier. Onze klanten kunnen alle modellen passen in onze gezellige showroom. Op dat moment kan aan elk ontwerp ook een persoonlijke toets worden gegeven. Het merendeel van onze productie is echt maatwerk en niet zomaar retouches zoals bij de meeste couturemerken het geval is. Een andere kleur, aanpassing van de lengte, al dan niet met mouwen... alles kan, want wat de klant ons vraagt, verwezenlijken wij in ons eigen atelier.”

Dianna David werd opgericht in 1982. Het modehuis is gekend voor zijn bruidsjurken en suitekleding voor dames met aangepaste accessoires, alsook voor zijn collectie exclusieve stadskleding voor dagelijks gebruik. De collecties van Dianna David worden ontworpen door Dianna Lambrechts. De kleding wordt vervaardigd uit Europese kwaliteitsstoffen in het eigen atelier bij de showroom te Meise.
www.diannadavid.com