DVD van ‘Geert Hoste Staat Verder’ doet het goed in de platenwinkel

Single ‘Mijn Lief klein konijntje’ reeds 2 maanden op nr. 1!

Antwerpen, 26 februari 2007

De DVD met de beste momenten uit het theaterprogramma ‘Geert Hoste Staat Verder’ gaat vlot over de toonbank. Bovendien staat het lied ‘Mijn lief klein Konijntje’, één van de hoogtepunten van de meest recente eindejaarsconference van Geert Hoste, nu al twee maanden op nummer één van de Belgische download single top-5.

De DVD “Geert Hoste Staat Verder” bevat het beste uit de meest recente theaterproductie van de bekendste cabaretier van Vlaanderen. In een hels tempo worden de meest diverse actualiteitsonderwerpen die 2006 kruidden, tegen het licht gehouden. Geert Hoste bokst met grappen over showbizzfeiten zoals de stemproblemen van de Vlaamse zangeressen, maatschappelijke fenomenen zoals spam, vibrators en de laatste schaamhaartrends, en vele andere lachwekkende onderwerpen zoals de ophokplicht, Floyd Landis en klein, klein kleuterke. Natuurlijk passeren ook tal van politici de revue. De sketch over de ontsnapping van 28 gevangenen uit de Dendermondse gevangenis en het hilarische ‘Mijn lief klein Konijntje’ zijn nu al bijna klassiekers geworden.

De single ‘Mijn lief klein Konijntje’ staat trouwens al twee maanden op de eerste plaats van de Belgische download single top-5 (www.belgianmusiconline.be). De tekst is van Geerts hand, de muziek werd gecomponeerd door Miguel Wiels.

DVD Geert Hoste Staat Verder - €15 + verzendingskosten
www.geerthoste.be