Schaakgrootmeester Garry Kasparov komt naar Lint en neemt het op tegen 24 bedrijfsleiders uit ons land

Lint, 9 november 2007 • Garry Kasparov, gewezen wereldkampioen schaken van 1985 tot 2000 en kandidaat voor de presidentsverkiezingen in de Russische Federatie, schaakt op 19 november 2007 tegen 24 Belgische bedrijfsleiders. Het simultaan schaaktoernooi vindt plaats in Lint bij Antwerpen en is live te volgen op de cultuurzender EXQI en HD1.

Het buitengewone schaaktoernooi wordt georganiseerd door CV Warehouse naar aanleiding van de lancering van hun nieuw online rekruteringsplatform. Inge Geerdens, zaakvoerder en oprichter van CV Warehouse, verklaart: “Eerder dit jaar hebben we het nodige kapitaal gevonden om onze internationale ambities te ondersteunen, de software verder te ontwikkelen en een nieuwe versie van het online platform te lanceren. Onze database met curricula vitae telt intussen zo’n 120.000 kandidaat-werknemers die regelmatig hun profiel bijwerken. Met het schaaktoernooi tussen Kasparov en 24 CEO’s willen we die belangrijke mijlpalen extra in de verf te zetten.”

Grootmeester Garry Kasparov neemt het in het Eurocam Media Center te Lint op tegen o.a. Jan Callewaert (CEO Option), Alexander Dewulf (CEO Nuon), Gabriel Fehervari (CEO Alfacam) en Eric Dralans (Voorzitter ING België). Het toernooi wordt opgenomen met 28 HD-camera’s en rechtstreeks uitgezonden op de cultuurzender EXQI en HD1.