Drie tenoren van de Vlaamse humor samen op boekpresentatie Geert Hoste

Antwerpen, 24 mei 2007 - Op woensdag 30 mei wordt het 10de boek van Geert Hoste voorgesteld in Dendermonde. De presentatie zal worden bijgewoond door twee collega’s van Geert, nl. Urbanus en Jacques Vermeire. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat deze drie iconen van de Vlaamse humor samen zullen komen.

‘Geert Hoste Graag’ is het 10de boek van cabaretier Geert Hoste. Het is een rijke verzameling van grappige theaterteksten, oneliners en fragmenten uit het fameuze dagboek van Geert Hoste. Geert Hoste zal de eerste exemplaren van zijn nieuw boek overhandigen aan Urbanus en Jacques Vermeire.

Uniek moment in Vlaamse humorgeschiedenis
Rudy Vanschoonbeek, de uitgever van The House of Books, heeft het raden naar wat woensdag staat te gebeuren in Dendermonde: “De voorgaande jaren hebben we steeds toppolitici, artiesten of auteurs uitgenodigd in het buitenland. Maar zo'n tiende boek van een auteur is toch iets speciaals, daarom geven we een feestje met Urbanus en Jacques Vermeire. Toen we hen van onze plannen op de hoogte brachten antwoordden ze alle drie onmiddellijk 'Graag!' Zo krijgen we voor het eerst de drie tenoren van de Vlaamse humor eens samen aan tafel."

Noot aan de redactie:
indien u de voorstelling van ‘Geert Hoste Graag’ wil bijwonen, gelieve dan contact op te nemen met Sophie Verbist, verantwoordelijke Pers & Promotie van The House of Books (tel. 03 206 59 38, sophie.verbist@thehouseofbooks.com.
http://www.geerthoste.be/