Geert Hoste maakt naam bekend van nieuwe theatertournee 2007

Brussel, 21 juni 2007 - De nieuwe eindejaarsconference van Geert Hoste kreeg als naam ‘Geert Hoste Houdt Woord’ mee. De tournee gaat van start begin november en eindigt net als vorig jaar op oudejaarsavond. De officiële verkoop begint pas op 1 september, maar wie nu al zeker wil zijn van een plaatsje, kan altijd één van de Signum-plaatsen boeken of de data van de voorverkoop in zijn agenda noteren.

De reeks eindejaarsconferences van Geert Hoste start, net zoals vorig jaar, in november en eindigt op 31 december. Er zullen dus geen voorstellingen zijn in januari of februari 2008. Vorig jaar stelden vele mensen te laat vast dat de laatste conference op oudejaarsavond zou plaatsvinden, want ondertussen was het gros van de theatervoorstellingen reeds uitverkocht.

De eindejaarsconferences van Geert Hoste behoren stuk voor stuk tot de meest succesvolle theaterproducties van het voorbije anderhalve decennium en trekken jaarlijks zowat 50.000 aanwezigen. Daarom treedt hij de voorbije jaren op in vrij grote zalen zoals de Grenslandhallen in Hasselt, de Capitole in Gent, het Brugse Concertgebouw, de Kursaal in Oostende, de Antwerpse Arenbergschouwburg. Eind december komt hij ook opnieuw naar het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel, maar de precieze data staan nog niet vast.

Voorverkoopdata en Signum-plaatsen
De speciale voorverkoop vindt plaats in de theaters (dus niet telefonisch)
in Gent op 24 augustus (tussen 16 en 20u),
in Hasselt op 25 augustus (tussen 9 en 12u),
in Antwerpen op 25 augustus (tussen 14 en 17u)
en in Oostende op 26 augustus (tussen 14 en 17u).

In Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel wordt één rij stoelen voorbehouden, de zogenaamde Signum-rij. Deze rij werd gecreëerd voor mensen die kost wat het kost, nog voor de voorverkoop, aan tickets willen geraken. Een Signum-ticket kost 50 EUR en kan gereserveerd worden via 03 257 10 01 of signum@geerthoste.be

Meer informatie i.v.m. de data en de theaters vind je terug op de theater-bladzijde van www.geerthoste.be.