SkyEurope biedt flexibiliteit en reisgemak aan zakenreizigers

1 maart 2007 –Zakenreizigers kunnen sinds kort gebruik maken van de talrijke voordelen van SkyCorporate, het nieuwe programma voor zakenreizigers dat gelanceerd werd door SkyEurope Airlines. SkyCorporate is een vooruitstrevend product, op maat gemaakt voor de noden van zakenreizigers, dat volledige flexibiliteit biedt naast eenvoudige reservatie, elektronische ticketing, re-routing, volledige terugbetaling van vliegtuigtickets en andere nieuwe voordeelfuncties.

Het SkyCorporate-programma laat de klant toe om de naam van de passagier, de datum en uur van vertrek probleemloos wijzigen. Tevens is er een volledige terugbetaling voorzien, zonder aftrek van bepaalde kosten, ingeval de reiziger zijn reservatie annuleert tot 2 uur voor vertrek. Indien SkyEurope de geboekte vlucht annuleert, krijgt de zakenreiziger het volledige bedrag van zijn ticket terugbetaald.

SkyCorporate-klanten kunnen reservaties maken via het call center of via www.skyeurope.com met een uniek B2B-lidnummer en paswoord. SkyCorporate-tickets worden uitgegeven op naam van de koper en niet op naam van de eigenlijke passagier. De klant ontvangt een bevestiging van de reservatie per e-mail en een maandelijks overzicht van de gebruikte tickets.

SkyEurope biedt nieuwe SkyCorporate-klanten speciale promoties aan met in bepaalde gevallen zelfs kortingen tot 50%.

SkyEurope vliegt vanaf einde maart vanuit Brussels Airport naar Krakau, Praag, Budapest en Wenen. De low cost carrier beschikt over een vloot van 14 gloednieuwe Boeings 737. In 2006 vervoerde SkyEurope 2,75 miljoen passagiers.