Cruise Selection biedt nu ook exotische riviercruises aan

20 januari 2010 - De riviercruise-divisie van Cruise Selection richtte zich tot voor kort hoofdzakelijk op cruises op de Rijn, Moezel, Elbe, Donau of Rhône, maar voortaan worden ook meer exotische riviercruises aangeboden. Cruise Selection pakt immers nu ook uit met riviercruises in China, Borneo, Maleisië Oekraïne en Rusland.

Via de vernieuwde website www.rivercruises.be vind je naast riviercruises op de bekendste Europese waterwegen nu ook informatie over 14-daagse ‘fly & cruise’ reizen in o.a. China. Met zijn 6300 km is de Yangtse de langste rivier van Azië. Nergens kan de Chinese cultuur en geschiedenis intensiever beleefd worden als tijdens een cruise op de Yangtse langs de mysterieuze kloven tussen Chonqing en Shanghai.

De 15-daagse oriëntaalse cruises in Borneo en Maleisië werden ook opgenomen in het aanbod, evenals 11-daagse riviercruises in Oekraïne (langs de Zwarte Zee en de Dnepr) en Rusland. Daar kan men langs de oevers van de Wolga, Svir en Newa in de voetsporen treden van grote tsaren. Tussen Sint-Petersburg en Moskou kan je je in de armen laten sluiten van ‘Moeder Rusland’ met haar ongerepte wouden, schilderachtige landschappen, grote meren, kunstschatten en de legendarische Russische gastvrijheid.

Cruise Selection viert de uitbreiding van het riviercruiseaanbod met enkele markante promoties. Zo zijn er een all-inclusive cruises op de Rijn en de Donau met de schepen MS Switzerland en de MS Rousse Prestige. In de prijs is niet alleen het vol pension inbegrepen maar ook alle frisdranken, bieren en wijnen in zowel het restaurant als de bar.

Daarnaast zij er ook twee bijzondere reizen met het viersterrencruiseschip de MS Rhein Prinzessin. Deze 4- en 5-daagse cruises op de Rijn en de Moezel met vertrek op 5 april (Pasen) en 21 oktober worden reeds aangeboden vanaf €269 per persoon (incl. autocartransfer vanuit verschillende opstapplaatsen in Vlaanderen).

Tot slot zijn er dan in het najaar ook nog de drie romantische muziekcruises langs de Rijn met het showbizzpaar Nicole en Hugo (zie vorig persbericht).

www.rivercruises.be

Voor informatie en reservaties: tel. +32 3 313 60 79 of info@cruiseselection.be