Nicole en Hugo maken een romantische muziekcruise langs de Rijn


19 januari 2010 - Nicole en Hugo, één van de beroemdste showbizzkoppels van Vlaanderen, varen al jaren de wereld rond op cruiseschepen. In 2010 zijn ze trouwens 40 jaar samen. Dat vieren ze o.a. begin oktober met een driedaagse riviercruise op de Rijn, waar volop kan genoten worden van de prachtige omgeving van de Rijn, het comfort aan boord van het cruiseschip en heel veel muziek.

Dit is echt een cruise voor romantische zielen: het idyllische rivierlandschap, de wijngaarden op de hellingen en daarboven de burchten die in lang vervlogen tijden door machtige vorsten werden bewoond.

Voor het absolute hoogtepunt van deze reis zorgen echter Nicole en Hugo. Zij startten hun carrière in 1970 en zijn sindsdien niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizz. Sinds de jaren tachtig varen ze de wereld rond op cruiseschepen.

Vanuit heel wat plaatsen in Vlaanderen* worden de medeopvarenden met een autocar naar Keulen gebracht. Daar schepen de gasten in aan boord van de MS Rhein Prinzessin. Daarna wordt koers gezet naar Bonn, de vroegere hoofdstad van West-Duitsland.

De tweede dag gaat het naar het shoppingparadijs Dusseldorf met zijn beroemde Königsallee, die talrijke exclusieve boetieks en grote warenhuizen telt. ’s Avonds trakteren Nicole en Hugo hun medepassagiers op een optreden aan boord van het cruiseschip.

De laatste dag rijden de gasten na de ontscheping te Keulen naar Aken voor een bezoek aan deze mooie historische stad. Nadien keren de reizigers terug naar de verschillende afstapplaatsen*.

www.rivercruises.be.

Nicole & Hugo Cruise

3-daagse muziekcruise langs de Rijn met de MS Rhein Prinzessin

op basis van vol pension

Vertrek: 7, 9 en 11 oktober 2010

Vanaf €299 per persoon (incl. autocartransfer)

Voor informatie en reservaties: tel. 03 313 60 79 of info@cruiseselection.be

* Aalst, Aalter, Aarschot, Berchem, Brugge, Brussel, Gent, Groot-Bijgaarden, Kontich, Kortrijk, Leuven, Lummen, Mechelen, Oostende, Sint-Niklaas, Waregem en Wetteren.