Geert Hoste te gast in "Bracke op vrijdag"

Op 22 januari is Geert Hoste centrale gast in het Canvas-programma Bracke op Vrijdag. Geert Hoste deed tijdens zijn conference een aantal rake uitspraken en mag het aan Bracke komen uitleggen. ‘Geert Hoste Beslist’, klokte af op 70.000 theaterbezoekers en op trok op nieuwjaarsdag 1.352.000 tv-kijkers. 2010 belooft een druk jaar te worden voor de cabaretier, want binnenkort speelt hij de hoofdrol in de musical Chicago.

Op 22 januari is Geert Hoste te gast in het programma ‘Bracke op vrijdag’. Siegfried Bracke zal hem ongetwijfeld aan de tand voelen over een paar statements over de politici, die op luid applaus werden onthaald. Hoste wordt meteen de eerste niet politieke gast in het programma.

Daarnaast zal er ook worden ingezoomd op Hostes 20-jarige theaterloopbaan. Naar aanleiding van dit jubileum verscheen trouwens onlangs een speciale box met 5 CD’s, met meer dan 125 nummers uit de conferences van Geert Hoste. Goed voor meer dan 6 uur humor.

De theaterproducties van Geert Hoste behoren tot de meest succesvolle van de voorbije twee decennia. En hij had maar liefst drie televisieprogramma’s in de kijkcijfertop 30 van 2009.

Deze week verschijnt de integrale versie van ‘Geert Hoste Beslist’ op DVD. In een razend tempo passeren Kai Mook, K3, de helikopterontsnappingen, het sterrenmeisje, slimmen, SOS sex, terroristen, Mexicaanse griep, de appel van Fabiola, Bart de Wever, Jan Peumans, Jean-Marie Dedecker, de moleculaire keuken, de verkozenenplicht, de heiligverklaring van pater Damiaan, Tom Boonen, www.seutD&V, de witte baard van Prins Filip en ‘no koffiekoeken for you’. Met als extra het onvergetelijk musicallied over de nieuwe president van Europa: de Van Rompuy-puist. Twee heerlijke uren Vlaamse stand-up comedy.

* * *

Bracke op vrijdag, met als centrale gast Geert Hoste

Canvas, 22 januari 2010, 22u50 (na Desperate Housewives)

DVD ‘Geert Hoste Beslist, 120 minuten, €15.

Verkrijgbaar in de winkel of via www.geerthoste.be