Legendarische producer gaat nieuwe CD ‘It’s a Gas’ van Paul Michiels en Jeroen D’hoe mixen

24 maart 2010 – Paul Michiels, vooral bekend als zanger-componist van Soulsister, en de klassiek geschoolde componist-pianist Jeroen D’hoe stellen over een paar maanden hun nieuwe full CD ‘It’s a Gas’ voor. Donderdag reizen ze samen naar Londen, want niemand minder dan Jon Kelly zal de plaat mixen.

Jeroen en Paul hebben elkaar enkele jaren geleden toevallig ontmoet en werden al vrij vlug goede vrienden. Hoewel ze uit totaal verschillende muzikale milieus komen, werken ze sindsdien ook regelmatig samen. Binnenkort mondt deze vriendschap uit in de release van een album met heel wat nieuwe, zelf geschreven nummers. Bij de realisatie van de CD deden ze een beroep op heel wat toppers binnen de muziekwereld.

Zo vliegen ze donderdag a.s. naar de Britse hoofdstad, waar Jon Kelly de plaat zal mixen. Kelly’s naam luidt als een klok in de oren van muziekkenners, want hij heeft als producer en studio-engineer reeds voor tal van topartiesten gewerkt, waaronder Paul McCartney, Heather Nova, Duffy, Beautiful South, The Levellers, Chris Rea en Kate Bush.

Jeroen D’hoe is een klassiek geschoold componist die o.a. les volgde aan de befaamde Juilliard School in New York. Hij wist op jonge leeftijd een aantal prestigieuze prijzen in de wacht te slepen. Zo won hij o.a. de Nationale Compositiewedstrijd van de Koningin Elisabeth Wedstrijd en mocht hij ook de SABAM-prijs voor Compositie aan zijn palmares toevoegen. Jeroen werkt in opdracht van diverse ensembles en festivals en is docent compositie aan het Conservatorium te Utrecht en het Lemmensinstituut te Leuven.

Paul Michiels daarentegen scoorde de ene hit na de andere met Soulsister en bouwde daarna een mooie solocarrière uit als popzanger. Hij werkte daarnaast o.m. met het Brussels Jazz Orchestra, Philip Catherine en Toots Thielemans, die hem omschrijft als een ‘all-round musicus en vocalist’.

www.itsagas.be

Contact:

TTT Artist & Production Management

Wim Delarbre – Bernard Van Schoorisse

info@tttartists.be

www.tttartists.be